Deprecated: Required parameter $breek follows optional parameter $short in /customers/d/b/c/hetmoetmevanhethart.nl/httpd.www/cp/includes/inc_functions_cp.php on line 1158 Deprecated: Required parameter $breek follows optional parameter $kort in /customers/d/b/c/hetmoetmevanhethart.nl/httpd.www/cp/includes/inc_functions_cp.php on line 1295 Het moet me van het hart... - Kleindochter schrijft ook af en toe een stukje...

‹ overzicht

Sierre Zinal: Zeg nooit nooit...

Zondag 08 augustus 2010

9 augustus 2009: Nooit meer, nooit meer, nooit meer. Het ritme van mijn stappen. 'Nooit meer zo'n nummer op mijn buik, nooit meer hardlopen en nooit, nooit meer zo'n zware tocht door de bergen'. Ik heb het echt gezegd. Maar ja, het is net een bevalling. Al een paar uur na de 31 loodzware bergkilometers is de ergste ellende vergeten en na een nachtje goed slapen bedenk ik me dat het volgend jaar allemaal wel wat sneller moet kunnen. 


De ruim € 52.000 die we met het team  hebben ingezameld door een stukje te rennen op een berg maakt ook bijzonder veel goed.

En dus sukkel ik sinds een paar maanden elke zondagochtend weer achter het Bergen Verzetten Team aan, stap ik elke woensdagavond de sportschool binnen en ren ik op vrije dagen een uurtje in weder en wind door de buurt.

 

8 augustus 2010: Helaas weet ik dit keer wat me te wachten staat. Die eerste slopende klim, het magnifieke uitzicht en dan nog uren licht dalend en soms toch weer akelig sterk stijgend richting finish. Je kan het maar beter niet weten. Afhaken, uitvallen en nooit meer aan denken zal nu ook weer door mijn hoofd spelen maar het idee om al mijn sponsoren terug te moeten betalen is me hopelijk weer mijn eer te na. Dus, please steun mij, trek mij weer die berg over en, nog veel belangrijker, bied zoveel mogelijk  kinderen in ontwikkelingslanden de mogelijkheid om naar school te gaan

T.